Verzenden en retourneren

Gratis verzending op +50% van het assortiment
Eletronica.be is een groothandelsconcept waarbij de eindgebruiker specifieke koerier(s) en prijzen kan kiezen, op basis van de winkelmand grootte, het gewicht en het verzendadres van de gebruiker.

Eletronica.be biedt altijd een 'gratis verzending'-optie, die automatisch wordt inbegrepen in de totale prijs. Voor speciale artikelen kunnen extra verzendkosten in rekening worden gebracht, mochten de afmetingen en/of het verzendadres niet van toepassing zijn op de optie 'gratis verzending'.

Standaard levering: 5-7 werkdagen
Express levering: 2-4 werkdagen

Houd er rekening mee dat: er gevallen kunnen zijn waarin de verzending wordt vertraagd door omstandigheden buiten onze controle.
Wanneer dit gebeurt, zullen we ons best doen om onze klanten op de hoogte te stellen van dergelijke vertragingen op Eletronica.be. Alle bestellingen worden verzonden vanuit onze magazijnleverancier ZooFactory (ref.: Logistic Operator) deze wordt vermeld op de verpakking en de factuur.

Retourneren en ruilen Waar is mijn bestelling? Wie gaat het bezorgen? Laatste uitverkoop + Refurbished Douanerechten (buiten de EU) Vertragingen bij Levering Fabrieksfouten en Ontbrekende items Speciale artikelen en Betaalde verzending