Retouren (in detail)

U kunt een product om welke reden dan ook binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum retourneren om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen via uw oorspronkelijke betaalmethode. Artikelen moeten ongedragen geretourneerd en ontvangen worden, in de originele verpakking, met de originele verzendfactuur.

Zodra het artikel is ontvangen in onze magazijnen en na controle van de staat waarin het zich bevindt, gaan we over tot terugbetaling. Houd er rekening mee dat het restitutie proces enkele weken kan duren vanwege evaluatie van de ontvangen artikelen.

In welke gevallen betaald Eletronica.be niet 100% van de productwaarde terug?
- Als het product zichtbare tekenen van verkeerd gebruik, ongerechtvaardigde schade vertoont of in slechte staat aankomt
- Als het product wordt geretourneerd zonder de verpakking, met beschadigde verpakking of transportetiketten die de verpakking onbruikbaar maken, wordt 50% van de waarde van het product terugbetaald
- Als het product wordt geretourneerd met ontbrekende onderdelen of accessoires, of als de beschrijving van het evenement niet waar is, wordt er geen restitutie verleend.

Vul het Retourneren & Ruilen-formulier in op Eletronica.be/returns en voeg het te retourneren artikel toe.

Houd rekening met 7-10 dagen om uw retourzending en terugbetaling via uw oorspronkelijke betaalmethode te verwerken.

Uitzonderingen:
Als u dit item als cadeau heeft ontvangen, houd er dan rekening mee dat een terugbetaling alleen wordt bijgeschreven op de kaart die is gebruikt om de aankoop te doen.
Voor retourzendingen met een factuur die na 14 dagen worden aangemeld wordt er een Eletronica.be eGift Card aangeboden die gelijk is aan een volledige terugbetaling van het artikel, ongeacht uw oorspronkelijke bestedingsvorm. Retourzendingen die zonder factuur worden aangemeld krijgen een eGift Card aangeboden van Eletronica.be die gelijk staat aan de huidige verkoopprijs van de artikelen.
Vragen over het terugsturen van uw artikelen? Zie "Retourneren (in detail)" sectie.